Ervaren Consulent Schulddienstverlening m/v (24 uur)

Samen met de ISD aan de slag! Word jij onze nieuwe collega?

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.

Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 116 medewerkers (96 fte). Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding

Wij zoeken

Nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk:

Een ervaren Consulent Schulddienstverlening (SDV) m/v

Taken: Behandelen en beoordelen van aanvragen schulddienstverlening, budgetbeheer en het begeleiden van de klant gedurende het hele schulddienstverleningsproces. Hierbij kies jij in samenspraak met de klant welk traject er wordt gekozen en hoe de invulling van de schulddienstverlening eruit komt te zien. Je hebt regelmatig contact met allerlei instanties om het proces zo goed mogelijk te laten lopen en houdt hierbij rekening met de uitgangspunten zoals die vanuit het beleid zijn vormgegeven. Je adviseert bij en zoekt naar oplossingen voor problematische schuldsituaties.
Competenties:        Naast onze kerncompetenties vragen wij voor deze functie dat je kunt plannen en organiseren en dat je flexibel en stressbestendig bent. Daarnaast verwachten we dat je mondeling en schriftelijk gemakkelijk en goed kunt communiceren.
Werkweek: 24 uur
Salaris: De functie is voor ervaren consulenten gewaardeerd in functieschaal 9.
Ervaring:

Je hebt kennis van en minimaal twee jaar ervaring met schulddienstverlening en je hebt ervaring met Allegro. Je hebt een op de functie gerichte afgeronde HBO opleiding.

Wij bieden

  • Een aanstelling in algemene dienst voor 1 jaar. Bij goed functioneren én voldoende formatieruimte bestaat daarna een mogelijkheid voor een vaste aanstelling.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s.
  • Prima arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 24 juni 2019 via onderstaande www.gemeentebanen.nl

De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 27. Wij streven naar afronding van de procedure in week 30 van 2019.
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw J. (Jody) Poldervaart, coördinator, telefoon (0252) 251 695 of mevrouw T.(Tessel) Herrebrugh, coördinator, telefoon (0252) 251 730 of per e-mail naar  info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Bijlage

Uitgelicht

Volg ons