Maakt u al gebruik van MijnOverheid?

Via MijnOverheid hebt u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties zoals uw gemeente, de Belastingdienst en de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Ook de ISD Bollenstreek heeft zich aangesloten bij MijnOverheid.

ISD Bollenstreek en MijnOverheid

Sinds april 2019 verstuurt de ISD Bollenstreek de uitkeringsspecificaties via de Berichtenbox van MijnOverheid. U ontvangt via de e-mail een melding wanneer uw uitkeringsspecificaties klaarstaan in de Berichtenbox. Open de app of log in op www.mijn.overheid.nl om het nieuwste bericht te lezen.

Meld u aan

Ontvangt u een uitkering en wilt u de uitkeringsspecificaties digitaal ontvangen? Dat kan! Maak een account aan op www.mijn.overheid.nl. Let op! Voor het activeren van een account hebt u een DigiD nodig. Als uw account geactiveerd is, kunt u de ISD Bollenstreek toestemming geven om post naar u te sturen.
Wilt u onderweg makkelijk en snel inzage in uw Berichtenbox? Download de app Berichtenbox van MijnOverheid in de Appstore of Google Play Store.

Meer informatie?

Voor meer informatie en vragen over MijnOverheid en de uitkeringsspecificaties kunt u contact opnemen met de ISD Bollenstreek.