UPDATE - Regiotaxi in tijden van corona

Sinds maart leven we met z'n allen in bijzondere omstandigheden. De dreiging van het coronavirus dwingt ons om zoveel mogelijk thuis te blijven. We moeten sociale contacten zoveel mogelijk vermijden en anderhalve meter afstand van elkaar houden. Bij de Regiotaxi merken ze dat ook.

Het vervoer is sterk afgenomen. Soms worden er nog maar 40 ritten per dag gereden. Holland Rijnland heeft nauw contact met de vervoerder over deze omstandigheden.

Niets is momenteel meer 'normaal'

Ook bij de Regiotaxi zijn ze genoodzaakt enkele maatregelen te treffen. Deze zijn genomen voor uw veiligheid, die van andere reizigers en die van de chauffeurs. Zij volgen hiermee de adviezen van het RIVM op.

Belangrijkste maatregelen

  • U kunt tot uiterlijk twee uur van tevoren uw rit reserveren.  
  • In de taxi is het dragen van een mondkapje verplicht. U moet daar zelf voor zorgen.
  • Uw scootmobiel mag mee.
  • U kunt vanaf nu ook de Regiotaxi via de e-mail bestellen. Mail naar telefoon@rthr.nl.

Update 2 november 2020

Mondkapjes in de regiotaxi

  • U dient uw mondkapje al op te hebben vóórdat u in de Regiotaxi plaatsneemt.
  • U dient uw mondkapje gedurende de hele rit op te houden, ook wanneer u alleen in de Regiotaxi zit.

Is uw telefoonnummer correct?

De Regiotaxi biedt u een terugbelservice waarbij de chauffeur u belt als hij of zij naar u onderweg is; u kunt dan alvast klaar gaan staan. Maar ook als uw rit vertraagd is, wordt u gebeld om u hiervan op de hoogte te brengen.

De Regiotaxi maakt echter regelmatig mee dat een telefoonnummer niet correct is. Of dat er geen telefoonnummer voor de terugreis bekend is. Dit kan voorkomen als u alleen over een vaste telefoonlijn beschikt.

Misschien wilt u bij uw volgende boeking daarom eens aan de telefonist(e) vragen welk telefoonnummer bij uw naam genoteerd staat. Klopt deze niet? Dan kunt u dit doorgeven bij de ISD. Zij verwerken deze gegevens.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de maatregelen in coronatijd bij Regiotaxi Holland Rijnland? Kijk op www.rthr.nl/corona