Ervaren consulent Participatiewet (PW) met aandachtsgebied Bbz

Samen met de ISD aan de slag! Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken een ervaren consulent Participatiewet (PW) met aandachtsgebied Bbz

De ISD Bollenstreek (ISD) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. Wij voeren taken uit op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Dit doen wij voor ruim 120.000 inwoners.

Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 117 medewerkers (96 fte).
Alle medewerkers hebben een aanstelling in algemene dienst. Op deze manier kunnen we snel reageren op toekomstige veranderingen in ons takenpakket. We verwachten hierin van onze medewerkers een positieve, actieve en flexibele houding.

Wij zoeken

Een nieuwe collega met vakkennis en passie voor het werk:

Ervaren Consulent Participatiewet (PW) met aandachtsgebied Bbz

Taken: Afhandelen aanvragen Participatiewet (levensonderhoud, bijzondere bijstand), IOAW en mogelijk IOAZ en BBZ.  Verricht onderzoek, bent alert op fraude legt huisbezoeken af en overlegt met collega’s en externe instanties. 
Competenties: Klantgericht handelen, resultaatgericht werken, vakmanschap tonen, analyseren, professioneel optreden, uitstekende schriftelijke- en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, flexibiliteit, onder druk kunnen presteren.
Werkweek: 24 uur
Salaris: De functie is gewaardeerd in functieschaal 9.
Ervaring: Een afgeronde HBO opleiding. Meerdere jaren ervaring op het vakgebied van de Participatiewet en de voorliggende voorzieningen. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van de Bbz. Je hebt ruime ervaring met het beheren van een volledige caseload. Je bent professioneel, hebt goede rapportagevaardigheden en je verdiept je graag in nieuwe vakgebieden, die je je snel eigen maakt. Kennis van GWS4all/Suite is een pre.
 

Wij bieden:

  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte bestaat daarna een mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een zeer uitdagende en dynamische baan.
  • Leuke collega’s. 
  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 17,45% die je kunt opnemen of gebruiken voor het kopen van extra verlof, een fietsregeling en dergelijke.

Meer informatie en procedure

Je CV én de brief waarin je jouw motivatie om op deze functie te solliciteren aangeeft, stuur je vóór 6 maart 2020 via deze link.
De sollicitatiegesprekken zullen wij voeren in week 11 en 12. Wij streven naar afronding van de procedure in week 13 van 2020.

Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen mevr. T. (Tessel) Herrebrugh, coördinator, telefoon (0252) 251 730 of per e-mail info@isdbollenstreek.nl

Bijlagen