Consulent Wmo m/v

Heb je een veerkrachtige persoonlijkheid en sta jij stevig in je schoenen? Ben jij iemand die situaties goed kan doorgronden en een weloverwogen beslissing neemt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Consulent Wmo bij de ISD Bollenstreek is het jouw doel om burgers te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren en voluit mee te doen binnen de samenleving. Vanuit jouw expertise geef je inwoners van de gemeente, met vaak meervoudige problematiek (fysiek, somatisch, psychisch, psychiatrisch, sociaal), op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning. Op basis van intake- en keukentafelgesprekken zorg je voor vraagverheldering en een analyse van de hulpvraag. Je analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig op alle levensdomeinen.

Wat ga je doen?

  • Als indicatiesteller stel je vast of een cliënt recht heeft op een rolstoel, hulp bij de huishouding, woon- en vervoersvoorzieningen. 
  • Het resultaat van je bevindingen verwoord je in een objectieve en juiste indicatie en besluit.
  • Je geeft op locatie en telefonisch voorlichting en advies.
  • Je overlegt met externe partners zoals zorgaanbieders en leveranciers.
  • Je verricht administratieve werkzaamheden in ZorgNed.

Wat breng je mee?

  • Minimaal een op de functiegerichte Hbo-opleiding, bijvoorbeeld ergotherapie of verpleegkunde.
  • Je beschikt over brede kennis op het gebied van indicatiestelling, diagnose en wet- en regelgeving Wmo. 
  • Je bent bekend met de sociale kaart. Je hebt zowel (para)medische kennis, als kennis van producten en voorzieningen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Verder beschik je over de volgende competenties: Flexibel, zelfstandig, nauwkeurig, analytisch, je beschikt over inlevingsvermogen, je kunt goed plannen en organiseren en kunt goed zaken signaleren en informatie verzamelen.

Wat bieden wij?

Het gaat om een functie van 24 tot 28 uur. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 2.756-, tot maximaal € 4.048-, (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor een jaar en je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in aanloopschaal 8 (€ 2.484 – € 3.591). Als je na dat jaar voldoet aan de functie-eisen dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd en word je in je functieschaal (schaal 9) geplaats. 

Bovendien biedt de ISD Bollenstreek prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,45 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden, zoals het kopen van extra verlof of het fietsplan. Ook bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die meermaals per jaar diverse activiteiten organiseert.

Over de ISD Bollenstreek

De ISD Bollenstreek, ofwel de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD), is een samenwerkingsverband van de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen. De ISD is werkzaam binnen het Sociaal Domein en voert de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Wet gemeentelijke schulddienstverlening uit. Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en vakmanschap zijn voor ons belangrijk. De ISD Bollenstreek telt momenteel 119 medewerkers (98 fte).

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Spreekt deze vacature jou aan? En heb je zin in een mooie baan bij de ISD Bollenstreek? We horen het graag. Stuur je sollicitatie en cv, vóór 6 september 2021 via deze link.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaarden gesprek. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze vacature en onze organisatie? Neem dan contact op met mevrouw M. (Mieke) Boxhoorn, afdelingshoofd uitvoering, telefoon (0252) 251 660. Zij is bereikbaar tot maandag 2 augustus 2021. Vanaf maandag 2 augustus kun je contact opnemen met de heer F. (Frank) Drogtrop, coördinator, telefoon (0252) 251 733 of info@isdbollenstreek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.