Digitaal uw post ontvangen via MijnOverheid

Makkelijk en overzichtelijk al uw digitale post van de overheid bij elkaar. De ISD Bollenstreek verstuurt beschikkingen en uitkeringsspecificaties via MijnOverheid. Klanten ontvangen hun persoonlijke post via de Berichtenbox van MijnOverheid.

Wat is MijnOverheid?

Via MijnOverheid hebt u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties zoals uw gemeente, de Belastingdienst en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Ook de ISD Bollenstreek heeft zich aangesloten bij MijnOverheid. Dat betekent dat wij post aan u kunnen sturen via de Berichtenbox van MijnOverheid.  Dat kan alleen als u een account hebt geactiveerd bij MijnOverheid.

Account activeren

Als u naar de website van MijnOverheid gaat, kunt u met uw DigiD uw account activeren. Als uw account geactiveerd is, kunt u de ISD Bollenstreek toestemming geven om via MijnOverheid post naar u te sturen.

Instructievideo

Op de website van de overheid staat ook een instructievideo. U kunt de post van MijnOverheid ook op uw mobiel of tablet lezen door de Berichtenbox app van MijnOverheid te downloaden via de App- of Playstore. U activeert de app eenmalig met uw DigiD.