Inkoop

De ISD Bollenstreek verzorgt samen met de gemeente Katwijk de inkoop voor de maatwerkvoorzieningen begeleiding/dagbesteding en tijdelijk beschermd wonen LVB (Licht Verstandelijke Beperking) 18+ in het kader van de Wmo.

Indien u interesse heeft in het leveren van hulp bij het huishouden in de gemeente Katwijk kun u contact opnemen met de gemeente Katwijk, via contractbeheerwmo@katwijk.nl. Indien u interesse heeft in het leveren van hulp bij het huishouden in de Bollenstreek kunt meer informatie hierover vinden onder het kopje Wmo Hulp bij het Huishouden van deze website.

Inkoop van specialistische ondersteuning van mensen met een zintuiglijke beperking valt onder de Landelijke Transitie Afspraken (LTA) en wordt geregeld door de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de website van de VNG.

Inkoop jeugdhulp voor zowel de Bollenstreek als de gemeente Katwijk wordt verzorgd door Holland Rijnland.  Meer informatie over inkoop jeugdhulp kunt u vinden op de website van Jeugdhulp Holland Rijnland.