Schulden

Schulden

Bent u inwoner van de gemeente Hillegom, Lisse, Noordwijk of Teylingen en hebt u financiële problemen? Dan kunt u voor schulddienstverlening terecht bij de ISD Bollenstreek.

 • Algemeen - Schulden

  Bent u inwoner van de gemeente Hillegom, Lisse, Noordwijk of Teylingen en hebt u financiële problemen? Dan kunt u voor schulddienstverlening terecht bij de ISD Bollenstreek.

 • Budgetbeheer

  Hebt u problemen met het beheren van uw inkomsten en uitgaven? Het kan zijn dat u (tijdelijk) niet in staat bent om zelf uw geld te beheren. De ISD Bollenstreek kan u hierbij helpen met Budgetbeheer.

 • Budgetinformatiepunt voor vragen over geldzaken

  Het budgetinformatiepunt is een initiatief van de ISD Bollenstreek (ISD) en Humanitas. Bij het budgetinformatiepunt kunt u terecht met vragen over geldzaken. Medewerkers van de ISD en vrijwilligers van Humanitas kunnen uw vragen beantwoorden en u informatie en advies geven.

 • Startpunt Geldzaken

  De ISD werkt samen met Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken stelt geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. Deze plannen helpen u uw geldzaken in balans te brengen en te houden.

 • Vroeg Eropaf

  In Nederland zijn er veel mensen met een betalingsachterstand, dit leidt vaak tot veel zorgen en meer schulden. In veel situaties is er wel een oplossing voor een betalingsachterstand. Om grote (problematische) schulden en een huisuitzetting te voorkomen is het goed om op tijd schulden te signaleren en op te lossen. Het team van Vroeg Eropaf helpt u daarbij en geven u informatie en advies.

 • Zelfstandig ondernemer?

  Bent u zelfstandig ondernemer en hebt u schulden? De ISD Bollenstreek heeft mogelijkheden om zelfstandigen met schulden te helpen. Op welke manier is afhankelijk van uw persoonlijke- en bedrijfssituatie.

Folders en formulieren

Alle up-to-date folders en formulieren van de ISD Bollenstreek.

Verordeningen en regelingen

Alle up-to-date verordeningen en regelingen van de ISD Bollenstreek.